Sedam trendi proizvoda koje možete kupiti za sebe ove 2022.

ioeinternet 12/04/2023 2469

Sedam trendi proizvoda koje možete kupiti za sebe ove 2022.

Mnoge stvari su u trendu na tržištu u današnje vreme. Postoje bestseler proizvodi koje svi prate. I znate šta? Ne ignorišemo ih ovde! Sakupljamo neke od najsitnijih proizvoda koje možete kupiti za sebe ove 2022. godine, tako da im se bez problema možete pridružiti! Pored toga, istaknuti koncept, poznat i kao "samoljublja" može se primeniti svuda gde idemo - to takođe uključuje, predmete koje kupujemo. Od matcha pudera, prečišćivača vazduha i odeće do svih vrsta mobilnih gadžeta, postoji mnogo proizvoda koje možete izabrati. Hajde da poиnemo!


Evo trendi liste 2022!


Vidi ovo:


1. Matcha Puder


Šta je matcha puder? To je zeleni čaj u prahu koji je pečen, samleo u fini prah, i pomešao sa toplom vodom za osvežavajući napitak. Možete isprobati i različite recepte sa matcha puderom. Popularan je vekovima u Japanu, gde se tradicionalno služi kao deo doručka ili popodnevne užine. Sada, postaje sve popularnije i u drugim zemljama! Matchu možete pronaći u lokalnoj prehrambenoj prodavnici ili kafiću ili na Amazonu ako želite da je kupite onlajn. Ovo je jedan od omiljenih proizvoda na tržištu jer osobi daje energiju, a istovremeno joj pomaže da ostane hidrirana ceo dan! Dobar je i za vašu kožu i kosu zbog svojih antioksidanata i drugih hranljivih sastojaka koji pomažu da vaše telo ostane zdravo i izgleda mlađe i duže!


2. Prečišćivač vazduha


Prečišćivači vazduha mogu biti skupi, ali su vredni ulaganja ako živite u oblasti koja nema dobar kvalitet vazduha. Najbolji prečišćivači vazduha su HEPA-sertifikovani i koriste UV svetlo za ubijanje klica i čestica prašine u vazduhu. Takođe proizvode negativne jone od kojih vaš dom miriše sveže i čisto.


3. Korseti


Korseti su jedan od najpopularnijih trendova za ovu godinu i tako će ostati i do 2023. godine. Korseti vam mogu pomoći da postignete vitak struk i da vam daju obline na svim pravim mestima! Svideće vam se da ih nosite uz omiljene haljine ili farmerke! Nose ih i mnoge poznate ličnosti! One dolaze u svim oblicima i veličinama – od stilova bez kaiševa sa ulošcima za sklek ispod grudi do vrhova korseta koji potpuno oblažu vaš torzo – a ovih dana su super stilizovani!


4. Široke pantalone za noge


Pantalone šire noge bile su veoma popularne i 2010-ih; međutim, oni su sada ponovo postali prilično popularni 2022. godine kao i zbog svog jedinstvenog stila i izgleda! Takođe su veoma udobne za nošenje jer sede odmah ispod vašeg prirodnog struka; stoga ih činite savršenim za one koji žele nešto drugačije od onoga što nude uobičajene uske farmerke.


5. Face Ice Rollers


Rolatori za led za lice su odličan način da vaše lice izgleda sveže i mladoliko. One funkcionišu tako što hlade kožu, što smanjuje crvenilo, otok i nadutost. Kul osećaj je osvežavajući i odličan je za oslobađanje napetih glavobolja ili migrena. Najbolje od svega, ovaj proizvod se može koristiti kod kuće ili u golišaju!


6. Press-On Nails


Ako želite nešto lakše i povoljnije od uobičajenog laka za nokte, isprobajte ove presne nokte! One dolaze u najrazličitijim bojama, tako da možete da uskladite svoj autfit ili da dodate neki zabavan talenat u svoj autfit bez brige da ćete zabrljati manikir.


7. Pametni telefoni


Sedam trendi proizvoda koje možete kupiti za sebe ove 2022.  

Naravno, ova lista ne bi bila kompletna sa najnovijim i najmodnijim mobilnim gadžetima. Ako želite da napredujete u igri kada su pametni telefoni u pitanju, onda je potrebno da nabavite sebi jedan od ovih novih modela iz 2022. godine. Imaće sve što poželite u pametnom telefonu i još mnogo toga – uključujući I AI asistenta! Preporučujemo vam da proverite najnoviji Honor 70, koji je veoma popularan pametni telefon kamere na tržištu.


Zakljuиak


Trendovi će nastaviti da se pomeraju i prilagođavaju kako vreme bude odmišlo. Ko zna kakve ćemo proizvode pratiti u 2022. U ovom trenutku, identifikovali smo sedam velikih trendova koji pogoduju samoljublju i mislimo da će se ti koncepti verovatno ostati narednih nekoliko godina. U krajnjoj liniji, trebalo bi da kupite ono što volite, ali nikada nije loša ideja da razmislite o novom konceptu ili trendu i vidite da li će se držati.


Latest: Kako da uvećate životni vek pametnog telefona

Next: The Ultimate Guide to Night Photography: How to Take Amazing Photos in the Dark